Ingrediente
- 1 conserva de 400 g de linte, naut si curry
- 10-12 chiftelute de casa
- 800 g apa fiarta
- 2 linguri bulion de rosii
- 1/2 kub de legume sau pasare
- paprika
- sare, piper
- 1 lingura de ulei
- verdeata tocata dupa gust
Mod de preparare
Intr-o oala adanca rumeniti chiftelutele in uleiul incalzit.
Presarati deasupra paprika si le colorati pe toate partile.
Adaugati conserva, apa fiarta (am pus de 2 ori volumul conservei- puneti in functie de legumele dvs), bulionul si kub-ul de legume.
Amestecati si fierbeti la foc mic timp de 10 minute.
Verificati de sare si piper, este gata.
Presarati verdeata tocata si serviti fierbinte cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida cu linte, naut si chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|