Supa rapida cu linte, naut si chiftelute

Postat de ctlina in Supe/Ciorbe
10 Feb 2018 | 3186 vizualizari
Supa rapida cu linte, naut si chiftelute

Nu stiu voi dar eu cand intru seara de la servici pe timp de iarna, am pofta de o supa buna si  rapida. O fac de obicei cu un rest de legume sau de carne. De data aceasta am deschis o conserva de calitate- o mancarica de linte cu naut si curry. Am combinat-o cu chiftelute de casa (reteta aici) si servit-o cu mamaliguta calda. Iata deci o reteta improvizata. Puteti folosi binenteles o conserva de legume de casa daca aveti. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/supa-rapida-cu-chiftelute.html

Ingrediente

  • 1 conserva de 400 g de linte, naut si curry
  • 10-12 chiftelute de casa
  • 800 g apa fiarta
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 1/2 kub de legume sau pasare
  • paprika
  • sare, piper
  • 1 lingura de ulei
  • verdeata tocata dupa gust

Mod de preparare

Intr-o oala adanca rumeniti chiftelutele in uleiul incalzit.

Presarati deasupra paprika si le colorati pe toate partile.

Adaugati conserva, apa fiarta (am pus de 2 ori volumul conservei- puneti in functie de legumele dvs), bulionul si kub-ul de legume.

Amestecati si fierbeti la foc mic timp de 10 minute.

Verificati de sare si piper, este gata.

Presarati verdeata tocata si serviti fierbinte cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida cu linte, naut si chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de ardei umpluti cu carne de vitel

Postat de mihaelar63

Ciorba de ardei umpluti cu carne de vitel

Legumele se curata si se spala. Taiati legumele in sferturi si apoi in bucati mai mici. Legumele se maruntesc cu ajutorul robotului. Le puteti razui pe razatoarea mare....

Citeste continuarea

Bors de fasole boabe

Postat de simona72

Bors de fasole boabe

 Fasolea se spala in mai multe ape si se lasa sa se inmoaie in apa cateva ore. Se pune la fiert in apa, se lasa sa fiarba 15-20 minute, se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa, dar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2018, 13:31
Buna!
la 10.02.2018, 13:49
buna supica!
la 10.02.2018, 19:11
Interesantă combinație!
la 10.02.2018, 20:07
Bună tare!
la 11.02.2018, 06:07
Ce bună trebuie să fie!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking