Supa ruseasca de spanac cu cartofi

Postat de mihaelar63 in Supe
15 Feb 2014 | 5169 vizualizari
Supa ruseasca  de spanac cu cartofi

Bineinteles o alta supa cu pregatire rapida. La prepararea acestei supe m-am inspirat de aici: http://www.olgasflavorfactory.com/soups/green-borsch-spinach-potato-soup/ M-am indragostit de cum gateste fata asta

Ingrediente

  • 400 gr carne porc afumata
  • 4 oua fierte tari
  • 2 morcovi mici
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 500 gr spanac (eu am avut congelat)
  • 300 gr smantana slaba
  • zeama lamaie
  • sare

Mod de preparare

Puneti la fiert o oala cu l apa .Adaugati carnea feliata .

Curatati si spalati legumele .Tocati marunt ceapa si morcovul , cartofii cuburi .

Puneti legumele la fiert . Sarati .

Cand legumele sunt patrunse adugati spanacul si smantana diluata cu zeama calda din supa.

Dregeti gustul cu zeama de lamaie dupa gust si sare daca mai trebuie.

Presararati la sevire oua fierte tari,taiate cubulete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ruseasca de spanac cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de rosii cu ardei copti si galuste

Postat de merisor67

Supa de rosii cu ardei copti si galuste

Incepem prin a curata si spala bine legumele. Pentru rosii, am pus 1/2 l apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere am scufundat rosiile in ea pentru cateva minute, apoi le-am scos si...

Citeste continuarea

Supa de legume cu taitei

Postat de mirela0911

Supa de legume cu taitei

Se curata legumele si se spala. Morcovii se taie cubulete, la fel si telina. Ceapa se cresteaza in patru iar pastarnacul se taie in 3 bucati. Intr-o oala de 2.5 litri se pune untura la topit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2014, 23:37
Wow!!! Direct la favorite!
la 15.02.2014, 23:39
Am mancat ceva asemanator si a fost buna.A ta cred ca e foarte ,foarte buna!
la 15.02.2014, 23:39
buna
la 15.02.2014, 23:40
delicioasa
la 15.02.2014, 23:41
Ruxy intra si pe link-ul ce l-am dat in introducere sa vezi ce idei faine si cum gateste Olga . Este o rusoaica tanara ce a imigrat in state de mica cu parintii .

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking