Tabouleh a la Ruxy ( de post)

Postat de RuxyRux in Salate
16 Noi 2010 | 8894 vizualizari
Tabouleh a la Ruxy ( de post)

O salata libaneza in varianta personala....

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • 1 gulie mica,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3 rosii,
  • 1 legatura de patrunjel,  
  • 1 canita de fulgi de grau( Plafar)
  • Sosul:
  • 3 linguri de ulei,
  • 3 linguri de pasta de susan
  • 1 lingurita si 1/2 de zeama de lamaie,
  • 1 catel mare de usturoi zdrobit...
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Tocam legumele marunt, le asezam cuminti la locurile lor...si pregatim sosul. Amestecam si servim cu mare placere...o salata de post excelenta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh a la Ruxy ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata din mere, sfecla, mix de fasole si branza

Postat de panacris

Salata din mere, sfecla, mix de fasole si branza

Sfecla se coace în coajă, la cuptor, cca. 20 de minute. Apoi se curăță și se toacă cubulețe. Merele se curăță de coajă, se taie de asemenea cubulețe. Într-un vas...

Citeste continuarea

Salata de legume cu mozzarella, servita cu grisine in bacon

Postat de merisor67

Salata de legume cu mozzarella, servita cu grisine in bacon

Începem cu grisinele în manta de bacon. Desfacem feliile de bacon și înfășurăm câte două pe grisine. Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2010, 09:50
sunt prima pe mine m-ai convins asa ca pregateste-mi o portie
la 16.11.2010, 10:59
graul il pui neinmuiat in apa nenik?
la 16.11.2010, 11:03
arata bine
la 16.11.2010, 12:27
la 16.11.2010, 15:00
Nu e nevoie sa inmoi graul...avem sosul... iar graul il punem sub forma de fulgi care nu au nevoie de fierbere sau inmuiere multa...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking