Carnea de porc se curăță de pielițele nedorite, se spală, se scurge de apă și se pune la scăzut/topit, cu 3-4 linguri de ulei. Când carnea s-a albit pe toate fețele, se adaugă un pahar cu apă și se prepară înăbușit, până ce se pătrunde și scade sosul.
Făina de porumb se cerne și se pune la fiert în lapte dulce, pentru a face o mămăliguță potrivită, nu foarte tare.
Între timp se pregătesc celelalte ingrediente.
Cârnații se spală, se șterg, se crestează și se pun în tigaie, cu 3-4 linguri de ulei, până ce se prăjesc și se rumenesc ușor, la foc mic, pe toate fețele. Când sunt gata, se lasă să se răcorească și se feliază.
Telemeaua și cașcavalul se dau prin răzătoarea mare și se lasă în așteptare.
Când mămăliguța este gata, se adaugă în ea smântâna și o jumătate din cantitatea de brânză de burduf. Se uniformizează compoziția și se trece rapid la celelalte operațiuni, pentru ca mămăliguța să nu se răcească și întărească.
Se unge o tavă termorezistentă cu unt, se așterne un prim strat de mămăliguță, peste care se pune câte o jumătate din cantitatea de tochitură de porc și de cârnați feliați, ca și restul de brânză de burduf.
Se acoperă totul uniform cu cealaltă jumătate din cantitatea de mămăliguță fierbinte, se sparg ouăle și se presară, de jur-împrejurul lor, telemeaua răzuită și cașcavalul.
Se dă tava la cuptor, la foc iute și când preparatul începe să se rumenească, iar ochiurile s-au legat, se scoate din cuptor și se servește fierbinte, cu 1-2 linguri de smântână grasă (sau iaurt), după preferință.