Ingrediente
- tagliatelle
- 3 oua
- 200 grame smantana
- 200 grame kaiser
- sare
- piper
- patrunjel
- ulei
Mod de preparare
Se pun tagliatellele la fiert cu un praf de sare, este important sa se tina cont de timpul de fierbere.
Amestecam smanatana cu cele 3 galbenusuri ( se poate folosi si albusul, insa eu una asa prefer), adaugam sare si piper dupa gust. Am ales sa pun si un pic de oregano uscat, asa am avut la indemana.
Taiem kaiserul in cubulete potrivite/fasii, tocam patrunjelul.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste kaiserul(nu foarte mult) peste care se adauca amestecul de ou cu smantana.
Pentru un plus de aroma se adauga patrunjel(mie imi place foarte mult) sau busuioc.
Dupa ce amestecul s-a gatit punem pastele peste si amestecam.
Se servesc cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|