Ingrediente
- 500 gr tagliatele -de calitate
- 300 gr carne vitel
- 300 gr piept pui fara piele si os
- 300 gr ciuperci de Paris- din conserva
- 300 gr broccoli
- 300 gr smantana grasa 30%
- 100 ml ulei
- 3 cepe verzi
- 3 catei usturoi
- 1/2 lingurita piper cu lamaie
- 1/2 lingurita nucsoara macinata
- 1/2 fulgi chilli
- patrunjel verde tocat
- busuioc verde
- sare
Mod de preparare
- Carnea de vitel se taie cubulete si se pune la prajit in ulei .
- Ceapa si usturoiul se feliaza si se pune la sotat alaturi de carne .Sarati .
- Pentru ca am am observat ca este prea putina carne am adaugat si piept de pui taiat marunt .
- Am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba cam 15 minute . In acest timp carnea s-a patruns si lichidul a scazut .
- Intre timp se fierb pastele respectand indicatiile de pe ambalaj .
- Se aduga ciupercutele si se condimenteaza cu piper si nucsoara .
- Tot acum am pus la fiert si broccoli.
- Lasati la fiert cateva minute .Nu este nevoie mai mult pentru ca ciupercutele sunt din conserva si broccoli se patrunde repede.
- Smantana se dilueaza cu lichid din cratita .
- Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina . Eu am considerat ca merge si mai subtire pe paste .
- Important !!! La terminarea oricarui preparat mai gustati si dregeti daca este nevoie cu sare sau piper !!!
- Serviti tagliatelele cu sos si carne cat sunt calde.
- La servire presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel si busuioc verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|