Tagliatelle cu dovlecei, ciuperci si carne tocata de tap

Postat de ladydi in Mancaruri cu carne
22 Noi 2016 | 2814 vizualizari
Tagliatelle cu dovlecei, ciuperci si carne tocata de tap

Da, iar tap :P... Din pacate nu am poze cu toate etapele si sunt si nereusite...

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 300 g ciuperci
  • 400 g tagliatelle
  • 400 g carne tocata de tap
  • 300 g specialitate branza de capra (productie proprie) din care 150 g branza cu ghimbir si 150 branza cu ardei iute
  • fir praz
  • o legatura ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • fulgi ardei iute
  • patrunjel verde
  • supa de tap sau apa.

Mod de preparare

Pregatim ingredientele: tocam carnea, curatam dovleceii, ii radem si ii punem la scurs cu un pic de sare, feliem ciupercile, radem branza, tocam marunt prazul si ceapa, curatam si pisam usturoiul, tocam patrunjelul si fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert le trecem prin jet de apa rece si le lasam la scurs.

Dupa ce am terminat de pregatit ingredientele, incingem cateva linguri de ulei, punem prazul si ceapa verde la calit, cca 3-4 minute, adaugam usturoiul, apoi ciupercile. Punem un pic de supa, sa nu se prinda si amestecam din cand in cand. Cand mai scade zeama lasata de ciuperci, adaugam dovleceii, lasam cateva minute, apoi adaugam carnea tocata si amestecam. Dupa cateva minute mai punem un pic de supa si lasam sa fiarba pana scade aproape de tot zeama. Potrivim gustul de sare, piper, fulgi de ardei iute si oregano, adaugam patrunjelul, amestecam si oprim focul.

Ungem un vas de yena cu putin unt, punem un strat de tagliatelle, unul de amestec de carne si legume, alt strat de tagliatelle, un strat de branza cu ghimbir, presaram un praf de fulgi de ardei iute, apoi punem restul de amestec de carne si legume, un ultim strat de tagliatelle, branza cu ardei iute, presaram oregano si fulgi de ardei iute si dam la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu sos tzatziki cu menta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei, ciuperci si carne tocata de tap" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu miez de orez si sos alb

Postat de merisor67

Chiftelute cu miez de orez si sos alb

Am fiert intai orezul cu apa, sare si putin piper macinat, apoi am lasat la racit. Carnea tocata am amestecat-o cu ceapa trecuta prin masina de tocat impreuna cu usturoiul curatat. Am trecut...

Citeste continuarea

Escalop de caprior cu coniac

Postat de mihaelar63

Escalop de caprior cu coniac

Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2016, 21:34
Super!
la 22.11.2016, 21:42
la 22.11.2016, 21:48
bun
la 22.11.2016, 22:16
Nu s-a terminat țapul? Bunătate de paste!
la 22.11.2016, 22:32
bune!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking