Tagliatelle cu pui si ciuperci

Postat de diaconta in Paste
24 Sep 2011 | 20454 vizualizari
Tagliatelle cu pui si ciuperci

Tot din categoria mancarurilor usoare,de gatit si de ...digerat.Imi era dor de niste paste bune....si astea sunt foarte bune,va asigur.Oricum n-am prea avut timp de gatit,la noi in oras e Sarbatoare mare,asa ca am cam chiulit de la bucatarie.

Ingrediente

  • paste tagliatelle
  • un piept de pui
  • ciuperci champignion din conserva
  • un morcov
  • rosii cherry
  • sare,piper
  • busuioc uscat
  • marar,ceapa verde
  • usturoi
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • o lingura amidon alimentar

Mod de preparare

 Pastele se pun la fiert,nu cred  sa fie prea complicat,aveti nevoie doar de apa,putina sare si....... rabdare daca nu va este prea foame.

        Pieptul de pui se taie bucati si se pune la prajit cu putin ulei.Cand s-a patruns putin se condimenteaza ,se adauga morcovii taiati fideluta,ciupercile si ceapa verde.Se mai prajesc putin impreuna apoi adaugam si rosiile cherry si busuiocul.Punem putina apa,acoperim si lasam sa fiarba.Dupa putin timp punem si usturoiul.

       Cand carnea este facuta,se amesteca smantana cu amidonul,se ia cate putin sos si se pune peste amestec ca sa-l incalzim.Apoi turnam smantana peste sos.Mai lasam putin sa fiarba.Luam de pe foc,punem mararul si gata mancarica.

      Nu-i asa ca n-a durat prea mult???Si ce bun eeeeeeeeeee......

      Pofta buna!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Makaronia Tou Fournou

Postat de ANCA

Makaronia Tou Fournou

Pastele se fierb cu putina sare si ulei de masline. Cand sunt gata, se dau prin jet de apa rece si se pun deoparte. In timp ce fierb tagliatellele, intr-o cratita se topeste un pachet de unt...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Postat de Luckycake

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Prazul si ardeiul il spalam bine apoi il taiem felii subtiri.Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline apoi punem prazul si ardeiul la calit,cam 5 minute.Ciupercile le trecem printr-un jet de apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2011, 22:24
Gatit de Dia...intr-un mareee fel....ca de obicei
la 24.09.2011, 22:27
imi place cum arata mult..asa ca sa imi pui o portie
la 24.09.2011, 22:27
Ruxy gatit de Dia cam ...pe fuga azi ...justificat insa
la 24.09.2011, 22:29
iti pun Rocsi,cum sa nu
la 24.09.2011, 22:36
hihi, stai ca am studiat eu cum e cu fierberea. 1 litru de apa la 100 grame de paste. sarea se adauga in momentul in care da primul clocot, apoi se mai asteapta un clocot pina pui pastele. eeee? arta, nu?

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking