Tagliatelle cu pui si ciuperci

Postat de Luckycake in Mancaruri cu carne
10 Mar 2014 | 2523 vizualizari
Tagliatelle cu pui si ciuperci

O reteta gata in mai putin de 30 minute! Aceste paste sunt delicioase si se fac foarte rapid,datorita si faptului ca se pregatesc cu piept de pui gata gatit.Cu o zi in urma am facut piept de pui la grill si mi-au ramas 2 bucati,asa ca m-am gandit sa transform pieptul de pui intr-o mancare noua.Rezultatul a fost gustos ;)

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • o bucata 15 cm praz
  • 1/2 ardei rosu
  • 6 ciuperci champignon
  • 2 bucati piept pui gata preparat
  • 3 linguri smantana
  • oregano
  • 1 lingura faina
  • 3/4 pahar cu apa sau supa clara de pu
  • 50 grame parmezan razuit
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • 1/2 pachet tagliatelle

Mod de preparare

Prazul si ardeiul il spalam bine apoi il taiem felii subtiri.Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline apoi punem prazul si ardeiul la calit,cam 5 minute.Ciupercile le trecem printr-un jet de apa rece sa le curatam,apoi le feliem si le adaugam in tigaie.Acum e momentul sa punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa inca 5 minute adaugam oregano,smantana,faina si si apa.Amestecam pana se omogenizeaza,condimentam cu sare si piper si apoi adaugam 1/2 din parmezan si pieptul de pui taiat fasii.Lasam la foc mic cam 10 minute, pana se ingroasa sosul(daca s-a prea ingrosat mai adaugam 2 linguri de apa).Pastele cand sunt fierte,le scurgem si le adaugam peste pui,amestecam bine si la final presaram parmezanul ramas.Mie imi plac ardeii  iuti, asa ca deasupra am presarat cateva feliute  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Makaronia Tou Fournou

Postat de ANCA

Makaronia Tou Fournou

Pastele se fierb cu putina sare si ulei de masline. Cand sunt gata, se dau prin jet de apa rece si se pun deoparte. In timp ce fierb tagliatellele, intr-o cratita se topeste un pachet de unt...

Citeste continuarea

Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure

Postat de mihaelar63

Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure

Fierbeti pastele in multa apa cu sare , le scurgeti . Prajiti usor in ulei ceapa , usturoiul si carnea  feliate.Sarati . Adaugati ciupercile , o lingura de faina , amestecati si turnati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2014, 13:11
ce bunnnnn
la 10.03.2014, 13:14
multu Anca
la 10.03.2014, 14:09
Printre preferatele mele
la 10.03.2014, 14:30
foarte bun
la 10.03.2014, 14:46
ce bne arata!!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking