Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri

Postat de Satisfyyourcravings in Paste
9 Mar 2016 | 2856 vizualizari
Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri

Ingrediente

  • 1 bucata de 2 cm ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri otet din orez
  • 3 linguri ulei de susan
  • 1 varza chinezeasca
  • 500 grame broccoli
  • 250 grame taitei
  • 200 grame sparanghel
  • 4 oua mari
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Sriracha)

Mod de preparare

Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea fina si se amesteca cu sosul de soia, otetul, ulei de susan si piper.

Se taie varza fasii si se fierbe impreuna cu broccoli, desfacut in bucati, si taiteii, in apa sarata. 

Se fierb 3 minute, apoi se adauga sparanghelul si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior. 

Se prajesc ouale intr-o tigaie, la foc mediu.

Se impart taiteii si legumele in 4 portii, se aseaza cate un ou prajit deasupra si se servesc cu sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste intr-un wok cu 100 ml ulei si putina sare. Se adauga spanacul (spalat si zvantat) si putin piper macinat. Se inabusa 1-2 minute. Se adauga...

Citeste continuarea

Budinca de fidea cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Budinca de fidea cu branza sarata

Pastele se fierb in apa putin sarata conform indicatiilor de pe pachet 1 minut. Se scurge apa prin strecuratoare, se pun inapoi in vas si se adauga untul, se amesteca pana ce acesta se topeste, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2016, 15:51
la 09.03.2016, 16:30
la 09.03.2016, 18:04
Rapid și gustos!
la 09.03.2016, 18:28
buni
la 09.03.2016, 19:21

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking