Taitei cu legume chinezesti

Postat de stefydeea in Pui
11 Iun 2013 | 7247 vizualizari
Taitei cu legume chinezesti

O retete simpla personalizata

Ingrediente

  • o punga mix legume chinezesti congelata
  • o punga taitei stir fry
  • 1/2 piept de pui
  • sos de soia
  • sos dulce acrisor
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2 linguri de ulei de masline sa se incinga intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui care se lasa sa se rumeneasca. Se scoate si se pune pe o farfurie.

Se sterge tigaia trebuie sa fie una putin mai adanca si se pun din nou 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa se incinga si se pune mixul de legume chinezesti congelate. Se lasa 8 minute, iar spre sfarsit se adauga sosul de soia dupa gust pana ce legumele incep sa capete usor o culoare maronie. Se pune pieptul rumenit si de mai amesteca de cateva ori.

Intre timp pregatim taieteii dupa cum scrie pe ambalaj: in 400 ml apa fierbinte se adauga taiteii si se lasa circa 5 min timp in care ii amestecam usor si punem o lingura de ulei de masline.

Se orneaza o farfurie cu o parte de taitei si o parte de legume cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti

Postat de panacris

Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti

  Ceapa și usturoiul curățate, tăiate jullien se pun la călit într-un vas wok, sau o tigaie mai înaltă ;) cu uleiul de fistic/alune/arahide, la foc iute, cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Taitei cu legume si sos de stridii

Postat de mitinita

Taitei cu legume si sos de stridii

Taiteii se fierb conform intructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Varza, ceapa, ardeiul si morcovul se taie in bucati de marime egala. Se soteaza legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2013, 21:08
la 11.06.2013, 21:47
la 11.06.2013, 21:53
la 12.06.2013, 09:15
la 12.06.2013, 15:01
bun

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking