Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker

Postat de aliliana in Pui
13 Oct 2014 | 3416 vizualizari
Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 g faina integrala de grau,
  • 20 g drojdie,
  • un praf de sare,
  • 100 ml lapte dulce,
  • 20 ml ulei
  • Umplutura:
  • o pulpa de pui dezosata,
  • 2 fire praz,
  • o ceapa rosie mai mica,
  • un ardei gras potrivit,
  • sare, piper,
  • 30 ml ulei,
  • 30 ml vin alb sec

Mod de preparare

Aluatul: intr-un bol se pune faina, sarea si drojdia. Se amesteca, peste care se pune laptele caldut si se framanta. La final se pune uleiul, se framanta si se pune la dospit. 

Umplutura: carnea de pui se taie fasii subtiri, legumele se curata, se spala si se portioneaza. Intr-o tigaie se pune la incins ulei. Cand uleiul s-a incins , se adauga carnea de pui si putina sare si piper. Se trage putin carnea la tigaie, dupa care punem putin vin alb. Lasam sa se inabuse carnea si cand vinul a scazut adaugam legumele si amestecam. Cand legumele sunt pregatite, compozitia se potriveste de sare si piper si se da la rece.

Asamblarea. Aluatul se intinde cu sucitorul. Se aseaza in oala aparatului multicooker care a fost unsa cu putin ulei inainte. Asezam bine aluatul, iar peste aluat asezam compozitia. Selectam din menu programul Bake, temperatura de 180 grade pentru 30 minute. Cand este gata preparatul, deconectam aparatul din priza. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu aluat de paine, cu praz si pui la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Risotto cu lamaie si aripioare marinate

Postat de Satisfyyourcravings

Risotto cu lamaie si aripioare marinate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se marineaza aripioarele in aceasta minim 30 de minute, la temperatura camerei.  Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. ...

Citeste continuarea

Pui in lapte cu scortisoara

Postat de simona72

Pui in lapte cu scortisoara

Pentru aceasta reteta se foloseste puiul intreg. Eu am avut un pui destul de marisor si cu siguranta ne-ar fi ramas si pentru a doua zi. Pentru ca am vrut sa reduc si timpul de preparare si sa fac...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2014, 15:47
la 13.10.2014, 15:47
Prima
la 13.10.2014, 15:47
Ce idee faina,fainaLili
la 13.10.2014, 15:53
Adele, multumesc
la 13.10.2014, 15:53
Mihaela, cu drag....

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking