Tarta cu carne

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
19 Noi 2017 | 4860 vizualizari
Tarta cu carne

Aici am trisat putin ca n-am facut eu aluatul de tarta, dar timpul nu-mi permitea, asa ca am luat aluat gata facut pentru ....''Tarte si Placinte rumenite si iscusite''

Ingrediente

  • 1 pachet cu aluat pentru tarte de la Linco
  • 4 morcovi mai mici ( ca au crescut pitici )
  • 3 oua
  • ceapa verde doar frunzele, un manunchi zdravan
  • 450 g carne tocata de porc
  • 180 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
  • 1 galbenus pentru uns

Mod de preparare

Aluatul pentru tarta il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Am folosit o forma rotunda de ceramica 28 cm.

Dupa ce s-a dezghetat aluatul, am impartit in doua parti, una mai mare pe care am intins-o direct pe hartie de copt si am asezat-o in forma, am in tepat aluatul din loc in loc.

Separat am taiat frunzele de ceapa, am asezat tigaia pe foc si am pus uleiul sa se incinga, apoi am pus frunzele de ceapa, am ras si morcovul, am presarat un praf de sare, am lasat sa se caleasca cca. 10 min, apoi am adaugat carnea togata si am omogenizat, am mai lasat pe foc cca 20 min, apoi am rasturnat totul intr-o strecuratoare sa se scurga zeama formata. Intr-un castron am pus amestecul, am potrivit de sare si piper, apoi am adaugat ouale si am omogenizat, la final am adaugat cascavalul ras. Amestecul obtinut le-am pus peste aluatul de tarta, am nivelat, apoi am decupat floricele din restul de aluat. Am uns cu galbenus de ou. Am dat tarta la cuptor, este gata cand a inceput sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Retete similare

Tarta cu carne tocata si legume

Postat de oanapl

Tarta cu carne tocata si legume

Se prepară mai întâi umplutura de carne tocată. Se pune uleiul la încins și se adaugă carnea tocată presărată cu sare, în prealabil și se amestecă intens...

Citeste continuarea

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Postat de eumimi

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Pregatim mai intai umplutura. Tocam ceapa marunt si o calim 6-7 minute in ulei incins. Adaugam carnea, sare, piper si lasam pe foc timp de 15-20 de minute. Scurgem zeama lasata de la carne si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2017, 18:32
Asta imi place si mie!
la 19.11.2017, 18:44
la 19.11.2017, 19:04
buna
la 19.11.2017, 19:27
buna rau!
la 19.11.2017, 19:37
Si eu ca Buni

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking