Tarta cu fructe

Postat de pity19 in Prajituri
8 Mai 2014 | 4008 vizualizari
Tarta cu fructe

Ingrediente

  • AM FOLOSIT :
  • 5 linguri faina
  • 3 oua
  • 4 linguri jumate zahar
  • un plic zahar vanilat
  • un praf de copt
  • 2 budinca de vanilie
  • 420 ml lapte
  • 6 lg jumatate zahar
  • cateva feliute banane
  • mandarine la conserva cateva feliute
  • cateva bucatele kiwi
  • cateva capsuni taiate feliute
  • bucatele de ananas ( taiate rondele la conserva )
  • gelatina rosie un plic ( il dizolvam in apa cu 2 lg de zahar dupa care dam la fiert 40 de secunde )

Mod de preparare

Blatul: Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le batem impreuna cu zaharul si zaharul vanilat .

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care impreunam galbenusurile cu albusurile , faina si praful de copt amestecand bine. Luam o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor timp de 20 minute la foc mediu .

Fructele intregi le taiem feliute subtiri!

Budinca : Punem 420 ml lapte la fiert,  amestecam cele doua budinci cu  6 linguri jumatate de zahar si 7 linguri de lapte cald amestecand bine. Incorporam budinca in lapte , amestecand bine ( pentru nu a face cocoloase ) ;

Ungem blatul (care s-a racit ) cu budinca fierbinte , asezam fructele in ce ordine dorim!

Gelatina rosie: Luam 2 linguri de zahar pe care le punem intr-un bol, punem si  gelatina ( pudra a fost )si adaugam apa rece ( nu mai stiu exact cata apa am pus , oricum scrie pe plic ) . Dam oala cu gelatina la foc mediu amestecand si lasam aprox 40-50 secunde. Luam  o lingura cu care punem gelatina peste fructe si pe margini ; Lasam cca 60 de minute sa se intareasca gelatina si servim!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta desert de Florii, trio mousse

Postat de Constelatialeu

Reteta desert de Florii, trio mousse

Iata cum se prepara Reteta desert de Florii, trio mousse Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat, apoi am adaugat zaahrul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare, am...

Citeste continuarea

Desert tarta cu pere, mure si branza

Postat de oanapl

Desert tarta cu pere, mure si branza

Pentru aluat, mixezi oul cu zahărul măcinat, apoi adaugi uleiul, sarea și brânza și le mixezi bine. Eu am folosit un mixer vertical pentru a mărunți brânza cât mai bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2014, 16:42
Preferata mea, e in plan de mult dar nu-i nimeresc blatul. Din retetele pe care le-am incercat in trecut mi-a iesit un blat tare si urcat.
la 08.05.2014, 16:54
la 08.05.2014, 17:14
Minunata tarta asta!
la 08.05.2014, 17:43
la 08.05.2014, 17:48

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking