Ingrediente
- AM FOLOSIT :
- 5 linguri faina
- 3 oua
- 4 linguri jumate zahar
- un plic zahar vanilat
- un praf de copt
- 2 budinca de vanilie
- 420 ml lapte
- 6 lg jumatate zahar
- cateva feliute banane
- mandarine la conserva cateva feliute
- cateva bucatele kiwi
- cateva capsuni taiate feliute
- bucatele de ananas ( taiate rondele la conserva )
- gelatina rosie un plic ( il dizolvam in apa cu 2 lg de zahar dupa care dam la fiert 40 de secunde )
Mod de preparare
Blatul: Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le batem impreuna cu zaharul si zaharul vanilat .
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care impreunam galbenusurile cu albusurile , faina si praful de copt amestecand bine. Luam o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor timp de 20 minute la foc mediu .
Fructele intregi le taiem feliute subtiri!
Budinca : Punem 420 ml lapte la fiert, amestecam cele doua budinci cu 6 linguri jumatate de zahar si 7 linguri de lapte cald amestecand bine. Incorporam budinca in lapte , amestecand bine ( pentru nu a face cocoloase ) ;
Ungem blatul (care s-a racit ) cu budinca fierbinte , asezam fructele in ce ordine dorim!
Gelatina rosie: Luam 2 linguri de zahar pe care le punem intr-un bol, punem si gelatina ( pudra a fost )si adaugam apa rece ( nu mai stiu exact cata apa am pus , oricum scrie pe plic ) . Dam oala cu gelatina la foc mediu amestecand si lasam aprox 40-50 secunde. Luam o lingura cu care punem gelatina peste fructe si pe margini ; Lasam cca 60 de minute sa se intareasca gelatina si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|