Tarta cu legume

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
29 Sep 2011 | 9487 vizualizari
Tarta cu legume

Ingrediente

  • 5 cartofi potriviti
  • 1 conserva mica de mazare verde
  • 200 gr sunculita taraneasca afumata
  • 100 gr telemea
  • 100 gr cascaval
  • 5 oua
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 fire praz
  • sare, piper
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Punem la fiert cartofii in coaja,in apa cu sare,15minute.Ii scoatem,ii lasam sa se raceasca putin,apoi ii decojim si ii taiem cubulete.

Taiem sunculita marunt.Taiem rondele prazul. Curatam ardeiul si il taiem cubulete. Dam pe razatoarea mare cascavalul si telemeaua.

Batem albusurile bine cu sare si piper dupa gust,apoi adaugam galbenusurile,faina,cascavalul,telemeaua,ardeiul,cartofiimazarea bine scursa si sunculita si amestecam cu grija totul.

Ungem o forma termorezistenta cu ulei si turnam in ea compozitia pregatita si dam la cuptor aproximativ o ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim calda dar este foarte buna si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta spiralata cu legume

Postat de oanapl

Tarta spiralata cu legume

Pentru aluat, cerni făina într-un castron și adaugi sarea și untul tăiat cubulețe. Omogenizezi compoziția sfărâmând untul între degete. Când totul se...

Citeste continuarea

Aperitiv quiche cu legume

Postat de rocsi_1612

Aperitiv quiche cu legume

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cubulete, oul si sare. Amestecati usor cu mana, apoi incroporati faina treptat si framantati. La final adaugati si apa rece, framantati pana obtineti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2011, 08:26
foarte buna
la 30.09.2011, 09:00
excelenta tarta
la 30.09.2011, 09:26
Wow, ce bine arata ! Cred ca e delicioasa !
la 30.09.2011, 09:40
ce bine arata
la 30.09.2011, 10:27
imi placee!!!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking