''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
16 Noi 2015 | 4208 vizualizari
''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider

Am facut curatenie prin frigider.....si-a iesit un fel de tarta.....valeu ce mult am mancat, maine sus pe bicicleta .....pedalam pe coclauri.....

Ingrediente

  • Cantitati variabile, n-am cantarit nimic, nu-i necesar
  • o mamaliguta mai molicica
  • branza de burduf
  • smantana cu 40%grasime
  • cascaval
  • 3 oua mici
  • unt
  • piept de porc afumat
  • carnati de oaie foarte uscati

Mod de preparare

Mai intai pregatim mamaliguta, eu am fiert malaiul in lapte, fiecare face cum vrea. Intr-un castron punem niste unt, am taiat din pachet de doua degete grosime, adaugam branza de burduf, cred ca a fost cca 200 g,punem o lingura de smantana si 3 oua si omogenizam bine, apoi punem bucatele de carnat de oaie. Separat taiem pieptul de porc. Luam un vas de ceramica, rasturnam mamaliga in el si o intindem pe toata suprafata formei, apoi rasturnam amestecul din castron, unuformizam si ''decoram'' cu piept de porc si cascaval . Bagam forma la cuptor cca 30-40 min, pana se rumeneste si se leaga compozitia.Se serveste cu smantana si multa pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Postat de anuta

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea...

Citeste continuarea

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Postat de panacris

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Dovleceii se curăță de cojă și semințe, apoi se rad pe răzătoarea fină ;) Bineînțeles, m-am ajutat de noul membru din familia Zmeilor, răzătoarea de la Delimano ;) (Culmea n-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2015, 21:01
la 16.11.2015, 21:16
eu cand fac curatenie in frigider, scot sertarul, scot rafturile, spal cu otet, cu bicarbonat )))))))))))))))))))
la 16.11.2015, 21:20
Balconito aia e deja dereticare.....
la 16.11.2015, 21:26
la 16.11.2015, 21:27
Multe ai avut in frigider

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking