''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
16 Noi 2015 | 4188 vizualizari
''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider

Am facut curatenie prin frigider.....si-a iesit un fel de tarta.....valeu ce mult am mancat, maine sus pe bicicleta .....pedalam pe coclauri.....

Ingrediente

  • Cantitati variabile, n-am cantarit nimic, nu-i necesar
  • o mamaliguta mai molicica
  • branza de burduf
  • smantana cu 40%grasime
  • cascaval
  • 3 oua mici
  • unt
  • piept de porc afumat
  • carnati de oaie foarte uscati

Mod de preparare

Mai intai pregatim mamaliguta, eu am fiert malaiul in lapte, fiecare face cum vrea. Intr-un castron punem niste unt, am taiat din pachet de doua degete grosime, adaugam branza de burduf, cred ca a fost cca 200 g,punem o lingura de smantana si 3 oua si omogenizam bine, apoi punem bucatele de carnat de oaie. Separat taiem pieptul de porc. Luam un vas de ceramica, rasturnam mamaliga in el si o intindem pe toata suprafata formei, apoi rasturnam amestecul din castron, unuformizam si ''decoram'' cu piept de porc si cascaval . Bagam forma la cuptor cca 30-40 min, pana se rumeneste si se leaga compozitia.Se serveste cu smantana si multa pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ruladă din carne tocată a la Panacris

Postat de panacris

Ruladă din  carne tocată a la Panacris

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic,...

Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi frantuzesti

Spalam cartofii, ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii fierbem cam 25 de minute.  Cand sunt gata, ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece, ii scurgem iarasi si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2015, 21:01
la 16.11.2015, 21:16
eu cand fac curatenie in frigider, scot sertarul, scot rafturile, spal cu otet, cu bicarbonat )))))))))))))))))))
la 16.11.2015, 21:20
Balconito aia e deja dereticare.....
la 16.11.2015, 21:26
la 16.11.2015, 21:27
Multe ai avut in frigider

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking