Ingrediente
- Cantitati variabile, n-am cantarit nimic, nu-i necesar
- o mamaliguta mai molicica
- branza de burduf
- smantana cu 40%grasime
- cascaval
- 3 oua mici
- unt
- piept de porc afumat
- carnati de oaie foarte uscati
Mod de preparare
Mai intai pregatim mamaliguta, eu am fiert malaiul in lapte, fiecare face cum vrea. Intr-un castron punem niste unt, am taiat din pachet de doua degete grosime, adaugam branza de burduf, cred ca a fost cca 200 g,punem o lingura de smantana si 3 oua si omogenizam bine, apoi punem bucatele de carnat de oaie. Separat taiem pieptul de porc. Luam un vas de ceramica, rasturnam mamaliga in el si o intindem pe toata suprafata formei, apoi rasturnam amestecul din castron, unuformizam si ''decoram'' cu piept de porc si cascaval . Bagam forma la cuptor cca 30-40 min, pana se rumeneste si se leaga compozitia.Se serveste cu smantana si multa pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "''Tarta'' cu mamaliga si ce am gasit prin frigider" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|