Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2015 | 5023 vizualizari

”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau lapte. Ingredientele variaza in functie de preferintele fiecaruia...” Așa spune Deliciousflavours, care a fost sursa mea de insiprație. No, am trișat un pic cu aluatul, am folosit foietaj de la LIDL, tare fain pe de altă parte;)

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 02.05.2015, 21:17
la 02.05.2015, 21:17
fain arata
la 02.05.2015, 21:22
auuu, unde am nimerit!
la 02.05.2015, 21:22
felicitari Cris! De revista.....
la 02.05.2015, 21:45
Ce bine arataaaa
la 02.05.2015, 21:46
La ce ingrediente ai pus acolo, cred ca-i o nebunie de tarta!
la 02.05.2015, 22:09
la 02.05.2015, 22:13
buna
la 02.05.2015, 22:29
la 02.05.2015, 22:47
Ce delicatesa!
la 02.05.2015, 22:53
bravo cris!
arata excelent!
si n-o zice oricine....ci...ANAF in persoana ))))
la 02.05.2015, 23:11
super buna
la 02.05.2015, 23:44
Un deliciu elegant
la 03.05.2015, 08:36
Foarte buna!
la 03.05.2015, 08:44
Bunatate!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking