Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2015 | 5023 vizualizari

”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau lapte. Ingredientele variaza in functie de preferintele fiecaruia...” Așa spune Deliciousflavours, care a fost sursa mea de insiprație. No, am trișat un pic cu aluatul, am folosit foietaj de la LIDL, tare fain pe de altă parte;)

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 04.05.2015, 09:47
Cris mi-ai facut pofta cu tarta asta , arata bestial si cred ca e super buna
la 04.05.2015, 15:21
Anca, tare bună, rapidă și satioasă. Multumesc
la 04.05.2015, 19:58
la 04.05.2015, 20:13
Arata senzational!
la 06.05.2015, 13:40
yamyyyyy
la 18.08.2015, 12:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking