Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2015 | 5023 vizualizari

”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau lapte. Ingredientele variaza in functie de preferintele fiecaruia...” Așa spune Deliciousflavours, care a fost sursa mea de insiprație. No, am trișat un pic cu aluatul, am folosit foietaj de la LIDL, tare fain pe de altă parte;)

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 03.05.2015, 08:50
Super!
la 03.05.2015, 13:10
Ce bunatate ai facut!
la 03.05.2015, 20:16
Adele
la 03.05.2015, 20:16
Crisulina
la 03.05.2015, 20:17
Laurici tare mi-e dor de tine
la 03.05.2015, 20:18
Claudia de la Hunedoara Chiar așa??? Nu am primit garantat deocamdată, deci e doar, de fapt mai bine spus a fost foarte bunăăăă
la 03.05.2015, 20:19
Ro csi :
la 03.05.2015, 20:21
Merișor, chiar așa cred că am pus prea multe ingrediente , dar una peste alta, nu am reușit să păcălesc Zmeul mic, tot a simțit gustul de pește, deși a fost infim
la 03.05.2015, 20:21
Vladimir
la 03.05.2015, 20:22
Bya, Daniela, Andra vă pun pe listă pentru următoarea tartă
la 03.05.2015, 20:23
No, dacă ANAF a dat ok-ul, atunci sigur tarta mea, trece peste testul DNA ) Mulțumesc gaby_d
la 03.05.2015, 20:24
Mihaela, chiar așa un deliciu elegant, ce trebuie repetat
la 03.05.2015, 20:25
Roxana, chiar simplă și buuunnnăăăă
la 03.05.2015, 20:27
Poa
la 03.05.2015, 20:28
Simona, Dantes, Mirela mulțumesc, chiar a fost faină, deja s-a evaporat și se cere bis

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking