Tarta cu praz si salam

Postat de comanligia in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2011 | 5705 vizualizari
Tarta cu praz si salam

Ingrediente

  • un praz
  • 100 gr de salam
  • o foaie de placinta din comert
  • smantana lichida
  • nucsoara
  • 50 gr de mozzarella sau cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua

Mod de preparare

Se scoate foaia de tarta din frigider si se mai tine putin la temperatura camerei,dupa ce sa inmuiat se pune in forma de tarta unsa si tapetata(daca nu e din silicon)si se inteapa putin cu furculita, se curata si se spala prazul,se taie mai marunt dupa preferinte,salamul se taie marunt si se calesc in unt sau ulei de masline,dupa ce sau calit putin se pun peste foaia de tarta si mozzarella sau cascavalul ras,apoi ouale,smantana lichida,sarea,piperul,nucsoara se incorporeaza sa fie ca o crema si se pune deasupra,se da la cuptor sa se coaca iar deasupra sa se rumeneasca.Se serveste ca garnitura sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si salam" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Conopida gratinata

Postat de mihaelar63

Conopida   gratinata

Conopida se fierbe in apa cu sare 10 minute . Aveti grija sa nu fie prea fiarta . in acest caz buchetelele se desfac prea tare . Spalati si curatati legumele . Taiati...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute pentru revelion

Postat de Ksenya

Aperitiv oua umplute pentru revelion

Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2011, 23:37
Arata frumos.
Si forma e dragutza
la 06.04.2011, 23:40
gaby multumesc frumos,sa pup eu mandrutza ta
la 07.04.2011, 01:50
Ce bun , imi place si cu salam si cu praz
la 07.04.2011, 05:50
bine mai arata! trebuie incercata
la 07.04.2011, 07:22
foarte bine arata cred ca buna

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking