Tarta cu praz si salam

Postat de comanligia in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2011 | 5723 vizualizari
Tarta cu praz si salam

Ingrediente

  • un praz
  • 100 gr de salam
  • o foaie de placinta din comert
  • smantana lichida
  • nucsoara
  • 50 gr de mozzarella sau cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua

Mod de preparare

Se scoate foaia de tarta din frigider si se mai tine putin la temperatura camerei,dupa ce sa inmuiat se pune in forma de tarta unsa si tapetata(daca nu e din silicon)si se inteapa putin cu furculita, se curata si se spala prazul,se taie mai marunt dupa preferinte,salamul se taie marunt si se calesc in unt sau ulei de masline,dupa ce sau calit putin se pun peste foaia de tarta si mozzarella sau cascavalul ras,apoi ouale,smantana lichida,sarea,piperul,nucsoara se incorporeaza sa fie ca o crema si se pune deasupra,se da la cuptor sa se coaca iar deasupra sa se rumeneasca.Se serveste ca garnitura sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si salam" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta floare cu branza si marar

Postat de ralu_ca

Placinta floare cu branza si marar

In laptele caldut am dizolvat drojdia, am adaugat zaharul amestecand bine si am prezarat un praf de faina, lasand sa creasca approx 15 minute. Intr-un vas am pus faina, ulei, sare si drojdia...

Citeste continuarea

Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete

Postat de simona72

Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu sarea pana rezulta o spuma ferma. Adaugam treptat galbenusurile si uleiul in fir subtire ca pentru maioneza. Faina o amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2011, 23:37
Arata frumos.
Si forma e dragutza
la 06.04.2011, 23:40
gaby multumesc frumos,sa pup eu mandrutza ta
la 07.04.2011, 01:50
Ce bun , imi place si cu salam si cu praz
la 07.04.2011, 05:50
bine mai arata! trebuie incercata
la 07.04.2011, 07:22
foarte bine arata cred ca buna

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking