Tarta cu struguri si ananas

Postat de jolygina in Prajituri
9 Sep 2010 | 5728 vizualizari
Tarta cu struguri si ananas

ceva racoros si simplu

Ingrediente

  • pentru foaie:
  • este aceeas foaie ca la biscuiti crocant adica:
  • 250g unt
  • o cana de zahar 200g
  • un praf de copt
  • 2 oau
  • un plic zahar vanilat
  • pentru umplutura:
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 1litru lapte
  • 4 linguri de lapte
  • 150g struguri negri
  • 150g ananas
  • un plic jeleu de visine

Mod de preparare

se face coca din oua ,zahar ,unt si faina (http://www.bucataras.ro/retete/10795/biscuiti-crocanti.html)

se face o foaie care se coace intr-o forma de tarta si inainte de a o baga la cuptor o intepam din loc in loc ca sa se coaca uniform si drept, cam 30-45 de minute.

Dupa ce s-a racit pregatim umplutura :

budinca o pregatim conform instructiunilor de pe plic ,turnam budinca peste foaia de tarta si o lasam sa se raceasca si pregatim struguri astfel taiem boabele de struguri in doua si le scoatem samburi si punem un rand de struguri si un rand de ananas pana umplem tarta

la sfarsit punem jeleul de visine peste

il pergatim conform instructiunilor de pe plic

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri si ananas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tarta cu fructe de padure

Postat de Dya

Tarta cu fructe de padure

Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia. Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios. Se ţine la rece...

Citeste continuarea

Tarta cu struguri si crema cu must

Postat de epurasha2bb

Tarta cu struguri si crema cu must

Blatul se face ca un pandispan obisnuit: separam albusurile, le batem spuma Se amesteca galbenusurile cu zaharul si uleiul si se adauga usor peste albusuri. Apoi picuram esenta de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.09.2010, 00:26
primaaaaa
la 10.09.2010, 00:56
a doua si inarmata
la 10.09.2010, 02:04
serviti va rog
la 10.09.2010, 07:52
Si eu vreau !!! Merg sa-mpart furcutele
la 10.09.2010, 08:45
Vin si eu la o portie

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking