Tartă cu ton, bacon și roșii

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
15 Mai 2015 | 5216 vizualizari
Tartă cu ton, bacon și roșii

O tartă numai și numai pentru mineee. Deși, până la urmă a fost savurată de colegele mele, iar calificativul a fost delicioasă;) poate reușesc să conving și Zmeii să guste. Din acest motiv, n-am o poză finală de prezentare. Vă aduc minunația asta de tartă aperitiv, poate vă inspiră în weekend ;) Spor și poftă bună!

Ingrediente

    • Aluat de foietaj cca. 300 g

Pentru umplutură:

Ton în ulei de la SunFood 1 conservă,

Bacon bucățele 125 g,

Ceapă chives sau frunze de ceapă verde,

rozmarin proaspăt,

Roșii tocate în bulion de la SunFood 1/2 conservă,

Salată de muguri de fasole și morcovi de la LIDL 1/2 borcan,

Ouă 3 bucăți,

Brânză de vaci cca. 100 g,

Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,

Cașcaval Delaco 100 g.

Mod de preparare

Bucățelele de bacon se prăjesc într-o tigaie, împreună cu tonul scurs de ulei și mărunțit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adaugă ceapa verde mărunțită, roșiile mărunțite se asezinează de sare și piper, se mai lasă la călit cca. 5 minute până se împreunează gusturile.

Într-o tavă de cca. 20/20,  se așează aluatul de foietaj, apoi se adaugă umplutura, deasupra se toarnă ouăle bătute energic împreună cu branza de vaci, cașcavalul și rozmarinul proaspăt. Se pune tarta la copt, în cuptorul preîncins cca. 25 de minute la 200 g.

Se servește fierbinte sau rece după gustul fiecăruia;) Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu ton, bacon și roșii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche de ton si legume

Postat de cristeena20

Quiche de ton si legume

-Foaia de tarta am decongelat-o la temperatura camerei si am pus-o in forma speciala de tarte, am intepat cu furculita fundul  si am dat-o la cuptorul incins pentru cca 10 minute cu boabe de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2015, 15:25
ce faina e tarta asta , si ce-mi plac mugurii super faina
la 15.05.2015, 15:32
o bunatate
la 15.05.2015, 15:40
Voiam să vin cu o bere,dar m-am adus aminte că s-a terminat demult bunătatea!
la 15.05.2015, 15:46
Bunica, abia a început weekend-ul!!! Tu vino cu berea, că am pus la dezghețat din nou foietaj, mai pun de-o tartă în seara asta Cu ce-oi găsi prin frigider
la 15.05.2015, 15:46
Anca

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking