Ingrediente
- Aluat de foietaj cca. 300 g
Pentru umplutură:
Ton în ulei de la SunFood 1 conservă,
Bacon bucățele 125 g,
Ceapă chives sau frunze de ceapă verde,
rozmarin proaspăt,
Roșii tocate în bulion de la SunFood 1/2 conservă,
Salată de muguri de fasole și morcovi de la LIDL 1/2 borcan,
Ouă 3 bucăți,
Brânză de vaci cca. 100 g,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
Cașcaval Delaco 100 g.
Mod de preparare
Bucățelele de bacon se prăjesc într-o tigaie, împreună cu tonul scurs de ulei și mărunțit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adaugă ceapa verde mărunțită, roșiile mărunțite se asezinează de sare și piper, se mai lasă la călit cca. 5 minute până se împreunează gusturile.
Într-o tavă de cca. 20/20, se așează aluatul de foietaj, apoi se adaugă umplutura, deasupra se toarnă ouăle bătute energic împreună cu branza de vaci, cașcavalul și rozmarinul proaspăt. Se pune tarta la copt, în cuptorul preîncins cca. 25 de minute la 200 g.
Se servește fierbinte sau rece după gustul fiecăruia;) Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu ton, bacon și roșii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|