Tarta de cartofi si soia

Postat de Michelle in Mancaruri de post
27 Noi 2009 | 9175 vizualizari
Tarta de cartofi si soia

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • o ceapa
  • un gogosar
  • jumate de cana de suc de rosii
  • 100 gr de soia granule
  • patrunjel
  • delikat
  • marar
  • sare
  • ulei
  • apa
  • 50 gr telemea (optional) sau cascaval vegetal.

Mod de preparare

Cartofii se curata se taie rondele subtiri si se pun cu apa si delikat sa dea intr-un clocot.

Intre timp tocam gogosarul, ceapa, dam la razatoare usturoiul, scurgem cartofi de zeama si lasam la racit. In zeama de cartofi inmuiem soia.

Punem la foc soia inmuiata, ceapa, usturoiul, gogosarul si sucul de rosi, adaugam si marar, sare. Asezam cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ulei. Adaugam o parte din compozitia de soia, apoi alt strat de cartofi si tot asa pana terminam ingredientele.

Facem din patrunjel, apa, ulei si sare un sos pe care il turnam peste cartofii din tava.

Razuim putina telemea deasupra sau cascaval si bagam la cuptor 180ºC cca 40 min.










Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de cartofi si soia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de legume cu orez si ciuperci

Postat de susu

Tocana de legume cu orez si ciuperci

Ciupercile nu se curata de pielita doar se spala de pamant dupa care se toaca marunt. O parte din ceapa se toaca marunt si cealalta se macina la masina de tocat. Ardeii se curata de seminte si...

Citeste continuarea

Icre de fasole

Postat de Pungasa_Rogue

Icre de fasole

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de foc, se acopera cratita cu un capac si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2009, 19:56
interesanta reteta!
la 27.11.2009, 21:37
Ce bine arata! ca o musaca de post!
la 28.11.2009, 14:34

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking