Tarta de paste cu vinete

Postat de housy in Paste
26 Iun 2010 | 6219 vizualizari
Tarta de paste cu vinete

are un iz italienesc, dar reteta e inventata de mine, intr-o dupa amiaza de duminica in care m-a izbit inspiratia si foamea

Ingrediente

  • 500 gr paste fainoase (Conchiglie )
  • 1-2 vinete proaspete mari
  • 1 ceapa
  • 3-4  rosii tari
  • 200-300 gr branza de burduf 
  • sare
  • piper

Mod de preparare

 

Pastele se fierb, nu foarte tare, dupa care se scurg

vinetle se taie felii (rondele)

ceapa se taie julien

rosiile se taie felii

intr-o tava se aseaza un strat de paste, se pune un strat de felii de vinete, un strat felii de rosii, se presara juamtate din branza de burduf. inca un strat de paste, un strat de felii vinete si ultimul strat de rosii

la urma se presara restul de branza

se asezoneaza cu piper

si se da la cuptor pentru 50-60 min

 

                                           Un pranz hranitor !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de paste cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ciuperci si pui

Postat de cristeena20

Paste cu ciuperci si pui

- Punem apa la fiert pentur paste si intre timp preparam sosul. - Intr-o tigaie tocam ceapa marunt si o calim cu margarina vegetala la foc mediu,si aduagam pieptul de pui taiat fasii micute....

Citeste continuarea

Paste tricolore cu branza

Postat de simona72

Paste tricolore cu branza

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline. Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2010, 14:11
arata bine
la 26.06.2010, 14:14
si e la fel de gustoasa precum arata...trust me
la 26.06.2010, 14:19
la 26.06.2010, 15:37
interesanta combinatie!
la 26.06.2010, 16:06
interesant si cred ca e fosrte bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking