Ingrediente
- Ouă 3 bucăți
- Lapte 100 ml,
- Făină albă de grâu 3 linguri,
- Carne tocată 300 g,
- Creier de porc 200 g,
- brânză de burduf cca. 100 g,
- Sare iodată 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat,
- Ceapă verde 3 fire,
- Usturoi verde 3 fire,
- Ardei kapia roșu 1 bucată.
- Pentru decor:
- Roșii cherry 1 ciorchine
Mod de preparare
Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper.
În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate mărunt, apoi creierul de porc,carnea tocată, brânza de burduf mărunțită, amestecându-se ușor până se înglobează toate ingredientele.
Amestecul obținut se toarnă într-o tavă termorezistentă și se introduce la copt îm cuptorul preîncălzit cca. 25 de minute la 200 grade. Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Godina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|