Ingrediente
- aluat de foietaj
- 250 g ricotta
- 600 g spanac congelat
- 3 linguri de parmezan
- 3 oua
- sare
- piper
- cateva bucati de cascaval pentru ornat
Mod de preparare
Spanacul se caleste in putin ulei pana se evapora apa lasata si se lasa la racit. Tapetam o forma rotunda de tort cu hartie de copt.
Taiem aluatul de foietaj in forma rotunda si il punem in tava. Intepam aluatul din loc in loc pentru a nu se umfla la copt. Spanacul racit se amesteca cu ouale, parmezanul, ricotta, sarea si piperul. Se pune compozitia in forma, iar marginile aluatului de intorc in interiorul tartei. Deasupra se pun cateva bucati de cascaval.
Se coace 30 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|