Tarte aperitiv lacto-vegetariene

Postat de Valclaudia in Pizza
10 Iul 2016 | 2338 vizualizari
Tarte aperitiv lacto-vegetariene

Ingrediente

Aluat:

  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri seminte de in
  • 1/2 lingurita sare de Himalaya
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de trufe
  • 150gr. fulgi de ovaz
  • 250 gr. faina semi

Topping:

  • masline Kalamata
  • ardei rosu
  • pasta de tomate
  • oregano uscat
  • cascaval ras

Mod de preparare

Cuptorul se preincalzeste pentru inceput la 50 grade.

Intr-un castron punem o parte din ingredientele uscate:drojdia,fulgii de ovaz, semintele de in sarea si zaharul brun, adaugam apa calduta, omogenizam.

Adaugam faina si picuram din cand in cand ulei de masline pana cand se dezlipeste aluatul de maini.

Acoperin vasul, oprim cuptorul, dam vasul in cuptor pentru 10-15 minute.

Scoatem aluatul dospit din cuptor,apoi repornim cuptorul la 170 grade si il lasam la incins.

Aluatul il impartim in 6 parti egale, apoi formam in 6 forme de silicon baza tartelor din aluatul dospit.

Ungem apoi fiecare tarta cu pasta de tomate, presaram oregano uscat, asezam din loc in loc masline Kalamata si bucatele de ardei rosu.

Presaram din belsug cascaval ras, apoi dam tartele la cuptor pentru 20 minute.Folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem tartele rumene din cuptor, le lasam la racorit si apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv lacto-vegetariene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu sunca si dovlecei

Postat de rocsi_1612

Pizza cu sunca si dovlecei

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol. Adaugati drojdia, sarea, zaharul, amestecati. Turnati apa minerala, treptat, framantati pana obtineti un aluat omogen. Adaugam uleiul de masline, mai...

Citeste continuarea

Mini pizza muffins

Postat de xana

Mini pizza muffins

Intr-un castron punem ouale, faina, uleiul, laptele, parmezanul, praful de copt si putina sare, apoi amestecam cu mixerul cateva secunde, atat cat sa se omogenizeze. Pentru umplutura taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2016, 16:49
Super!
la 10.07.2016, 17:06
Bune!
la 10.07.2016, 17:13
la 10.07.2016, 18:40
la 10.07.2016, 19:09
Bune, bune!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking