Tartine acrisoare

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
21 Oct 2010 | 4859 vizualizari
Tartine acrisoare

Daca tot mi-a ramas niste crema de branza nu era sa o arunc nu?????si am facut niste tartine....bune bune...

Ingrediente

  • mai scriu o data ce trebuie pentru crema de branza:
  • 150 gr branza de vaci
  • jumatate lingura unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 8 felii de  paine
  • 1 castravecior murat
  • gogosar in otet
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Frecam branza bine cu o furculita, adaugam untul ,sare si piper(dupa gust) si omogenizam . La urma adaugam marar verde tocat marunt. Astfel obtinem crema de branza.

Punem o tigaie de teflon la incins . Punem feliile de paine si le prajim pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Le lasam sa se raceasca, apoi ungem feliile de paine cu crema de branza ,in strat mai gros. Deasupra punem fasii de castravecior murat , felii de gogosar si frunzulite de patrunjel verde.

Apoi le savurati ..mmmm...parca si aud cum trosneste painea prajita....bunnnnn.....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Toast cu ciuperci la grill și somon fume

Postat de CulinaryRainbow

Toast cu ciuperci la grill și somon fume

   Par multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi.    Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de...

Citeste continuarea

Aperitiv covrigei cu jumari si chimen

Postat de merisor67

Aperitiv covrigei cu jumari si chimen

Mai întâi, trecem jumările prin robot, sau prin mașina de tocat și le mărunțim cât de fin se poate. Spargem ouăle într-un bol și dăm deoparte un gălbenuș, cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2010, 22:07
Prima,iau o feliuta si fug
la 21.10.2010, 22:08
frumos, numic nu se pierde.............
la 21.10.2010, 22:12
Bun bunut!
la 21.10.2010, 22:15
f bn5f
la 22.10.2010, 11:19
multumesc fetelor
pai corina acum nu ne mai permitem sa aruncam..inainte tot ce ramanea aruncam ..si stiu k nu era bine,,,de asta acum prefer sa fac mai putin ca sa nu mai arunc

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking