Telina cu ardei iute pentru ciorba

Postat de lili in Conserve
25 Oct 2019 | 5630 vizualizari
Telina cu ardei iute pentru ciorba

Reteta am vazut-o la Edith pe blog si tare mi-a placut. Avand telina si ardei iuti am zis sa fac si eu. Eu am dublat cantitatile.

Ingrediente

  • 1 kg de ardei iuti
  • 4 legaturi de frunze de telina de la 4 teline
  • 200 ml otet
  • 800 ml apa
  • 2 lg de sare
  • 6 lingurite de zahar

Mod de preparare

Am taiat marunt ardeiul iute scotand semintele. Frunzele de telina le taiem marunt si le amestecam cu ardeiul.

Separat pregatim amestecul lichid, format din otet, apa, sare si zahar, pe care il punem la fiert. Il lasam sa fiarba, pana se topeste sarea si zaharul. Il turnam peste legume fierbinte si il lasam cca 5-10 minute.

Dupa cele 10 minute punem compozitia in borcane. Se poate consuma dupe 3-4 zile.

P.S. Este foarte gustoasa in farfuria cu ciorba.

Sa aveti spor!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu ardei iute pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de ciorba de cartofi cu smantana

Postat de vasimur

Reteta de ciorba de cartofi cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de cartofi cu smantana M-am decis la varianta light, adică dietetică și fără prăjeli, dar am să vă prezint în paralel și varianta cu ceapa...

Citeste continuarea

Bors de crap, cu zdrente de ou

Postat de katty

Bors de crap, cu zdrente de ou

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2019, 18:47
la 30.10.2019, 08:11

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking