Terina cu carne tocata si piept de pui

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
24 Oct 2015 | 4045 vizualizari

Terina, este un preparat de origine franceza, cel putin asa am auzit eu. Am vazut reteta pe Paprika si cel care o prepara spunea acest lucru. Am asteptat cu mare interes sa vad cum ii iese reteta si am fost tare incantata. Mi-a ramas ideea in cap si am zis ca trebuie sa incerc si eu. Mi-am luat toate cele necesare si iata reteta. Este un preparat cu adevarat delicios si e de trecut la categoria "Wow", de pregatit pentru mese festive si nu numai. Va recomand cu mare drag reteta!

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 24.10.2015, 20:54
Foarte buna!!!
la 24.10.2015, 21:09
Nota 20, Rocsi! Bravo!
la 24.10.2015, 21:20
Multumesc Melinda
la 24.10.2015, 21:20
Multumesc mult Ina
la 24.10.2015, 21:42
imi place mult
la 24.10.2015, 21:44
Multumesc Timea!
la 24.10.2015, 22:19
Ce faina este!
la 24.10.2015, 22:22
Arata super !!!
la 24.10.2015, 23:00
Mmm ce bine arata si ce prezentare superba
la 25.10.2015, 08:03
Ce buna trebuie sa fie!
la 25.10.2015, 10:15
Multumesc Meri
la 25.10.2015, 10:15
Delia, iti multumesc
la 25.10.2015, 10:15
Saru-mana Camelya
la 25.10.2015, 10:15
Este Mirela
la 25.10.2015, 10:46
Arata super bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking