Terina cu carne tocata si piept de pui

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
24 Oct 2015 | 4045 vizualizari

Terina, este un preparat de origine franceza, cel putin asa am auzit eu. Am vazut reteta pe Paprika si cel care o prepara spunea acest lucru. Am asteptat cu mare interes sa vad cum ii iese reteta si am fost tare incantata. Mi-a ramas ideea in cap si am zis ca trebuie sa incerc si eu. Mi-am luat toate cele necesare si iata reteta. Este un preparat cu adevarat delicios si e de trecut la categoria "Wow", de pregatit pentru mese festive si nu numai. Va recomand cu mare drag reteta!

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 25.10.2015, 15:20
ce bine arata
la 25.10.2015, 19:59
Wow!
la 25.10.2015, 20:31
Multumesc Laura
la 25.10.2015, 20:31
Multumesc mult Bianca
la 25.10.2015, 20:31
Asa am zis si eu Ruxy la acest preparat
la 25.10.2015, 22:09
buna buna
la 26.10.2015, 08:59
arata bine si sigur este tare buna!
la 26.10.2015, 10:26
Multumesc Vladimir
la 26.10.2015, 10:26
Daniela, multumesc
la 26.10.2015, 11:20
cat de bine arata , cu siguranta gustoasa
la 26.10.2015, 13:18
Exact ca e din categoria "waw"! Ne place! Felicitari pentru reteta si prezentare!!!
la 26.10.2015, 21:58
Anca, recomand reteta asta
la 26.10.2015, 21:58
Multumesc din suflet Ela
la 26.10.2015, 23:11
Cu drag, !
la 27.10.2015, 16:37
superb arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking