Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
23 Feb 2017 | 3495 vizualizari
Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc

 De multisor mi-a venit pofta de ciuperci cu branza si... busuioc. Cam de vreo doua sapatamani. Pentru ca riscam sa se ofileasca busuiocul verde am preparat rapid bunatatea.

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 100 gr mozzarella razuita
  • 2 rosii
  • 12 oua de prepelita
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • busuioc verde

Mod de preparare

  1. Am curatat ciupercile de pielite si le-am taiat in sferturi.
  2. Am sotat ciupercile impreuna cu uleiul de masline, la tigaie. Sarati.
  3. Adaugati o lingura de busuioc verde tocat si amestecati.
  4. Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie, am adaugat si rosiile taiate bucati.
  5. Presarati mozzarella peste ciuperci.
  6. Spargeti ouale de prepelita si le distribuiti in tigaie, din loc in loc.
  7. Trageti tigaia de pe foc si puneti capacul deasupra.
  8. Ouale de prepelita fiind mici, se coaguleaza albusul, iar galbenusul ramane usor moale.
  9. Sarati usor si piperati.
  10. Serviti la masa preparatul decorat cu frunzulite de busuioc verde.

 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi Byron

Postat de simona72

Cartofi Byron

Cartofii, initial in reteta lui Cristi trebuie copti in cuptor. Eu, pt ca ma grabeam, dupa ce i-am spalat bine de tot(adica nu sunt curatati de coaja, ci aceasta trebuie spalata cu un burete de...

Citeste continuarea

Piroste rusesti

Postat de AnyCostescu

Piroste rusesti

Intr-un vas punem faina> facem o gropita in mijloc si punem drojdia pe care am sfaramat-o cu mana.  Adaugam untul, zaharul si laptele caldut.  Lasam 5 minute sa se desfaca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2017, 06:05
la 23.02.2017, 06:43
Buna!
la 23.02.2017, 08:43
buna buna
la 23.02.2017, 09:09
Delicioasa!
la 23.02.2017, 09:35

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking