Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
23 Feb 2017 | 3521 vizualizari
Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc

 De multisor mi-a venit pofta de ciuperci cu branza si... busuioc. Cam de vreo doua sapatamani. Pentru ca riscam sa se ofileasca busuiocul verde am preparat rapid bunatatea.

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 100 gr mozzarella razuita
  • 2 rosii
  • 12 oua de prepelita
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • busuioc verde

Mod de preparare

  1. Am curatat ciupercile de pielite si le-am taiat in sferturi.
  2. Am sotat ciupercile impreuna cu uleiul de masline, la tigaie. Sarati.
  3. Adaugati o lingura de busuioc verde tocat si amestecati.
  4. Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie, am adaugat si rosiile taiate bucati.
  5. Presarati mozzarella peste ciuperci.
  6. Spargeti ouale de prepelita si le distribuiti in tigaie, din loc in loc.
  7. Trageti tigaia de pe foc si puneti capacul deasupra.
  8. Ouale de prepelita fiind mici, se coaguleaza albusul, iar galbenusul ramane usor moale.
  9. Sarati usor si piperati.
  10. Serviti la masa preparatul decorat cu frunzulite de busuioc verde.

 Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton

Postat de rocsi_1612

Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton

Dovlecelul il taiati cuburi, apoi il dati in robot, dar nu il faceti pasta. Il presarati cu putina sare, il puneti intr-o sita. Morcovul curatat si ceapa, le tocati tot in robot. Tonul il scurgeti...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu branza si loboda

Postat de simona72

Chec aperitiv cu branza si loboda

Mixam albusurile cu sare pana obtinem o bezea tare. Adaugam treptat galbenusurile, apoi uleiul in fir subtire ca la maioneza. Iaurtul lasat la temperatura camerei il adaugam in 2-3 transe la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2017, 06:05
la 23.02.2017, 06:43
Buna!
la 23.02.2017, 08:43
buna buna
la 23.02.2017, 09:09
Delicioasa!
la 23.02.2017, 09:35

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking