Ingrediente
- 300 gr piept curcan
- 500 gr fasole verde lata fiarta
- 4 linguri ulei floarea soarelui
- 2 catei usturoi
- 1/2 gogosar
- patrunjel verde
- piper
- sare
Mod de preparare
- Pieptul de curcan se taie cuburi si se prajeste in tigaia cu ulei pana incepe sa se albeasca.
- Gogosarul se taie marunt.
- Usturoiul se curata si se toaca marunt.
- Adaugati acum gogosarul si usturoiul curatat. Sarati!
- Se pune fasolea verde si o jumatate de cana cu apa. Piparati.
- Puneti capacul si lasati sa dea un clocot.
- Gustati si daca este nevoie, condimentati cu sare si piper.
- Serviti mancarea de curcan si fasole verde asezonata cu patrunjel verde.
Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie rapida cu piept de curcan si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|