Tigaie rapida cu piept de curcan si fasole verde

Postat de mihaelar63 in Curcan
30 Noi 2019 | 2815 vizualizari
Tigaie rapida cu piept de curcan si fasole verde

 Tocmai am fiert fasole verde pentru conservat pe iarna. Rapid am incropit un pranz preparat in 15 minute. Masa este salvata !!! Acum m-am putut ocupa de alte activitati domestice.

Ingrediente

  • 300 gr piept curcan
  • 500 gr fasole verde lata fiarta
  • 4 linguri ulei floarea soarelui
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 gogosar
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

  1. Pieptul de curcan se taie cuburi si se prajeste in tigaia cu ulei pana incepe sa se albeasca.
  2. Gogosarul se taie marunt.
  3. Usturoiul se curata si se toaca marunt.
  4. Adaugati acum gogosarul  si usturoiul curatat. Sarati!
  5. Se pune fasolea verde si o jumatate de cana cu apa. Piparati.
  6. Puneti capacul si lasati sa dea un clocot.
  7. Gustati si daca este nevoie, condimentati cu sare si piper.
  8. Serviti mancarea de curcan si fasole verde asezonata cu patrunjel verde.

                              Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie rapida cu piept de curcan si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan la gratar servit cu legume la cuptor si salata de rosii

Postat de mirela0911

Piept de curcan la gratar servit cu legume la cuptor si salata de rosii

Pentru inceput se pregateste carnea. Se taie pieptul de curcan in 4-5 felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si sucul de lamaie. Se amesteca bine si se lasa deoparte pana se...

Citeste continuarea

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Postat de ela2015

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Curăţăm carnea de pieliţe si vinişoare şi o tăiem în bucăţi potrivite (la frigere oricum se mai strânge). Într-o tigaie încălzim 2-3 linguri de ulei şi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2019, 14:18
buna buna
la 30.11.2019, 14:29
la 30.11.2019, 14:30
O mancare usoara si gustoasa!
la 30.11.2019, 14:31
Foarte gustoasă!
la 30.11.2019, 15:14
bunn

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking