Ingrediente
- Tiramisu reţetă originală
- piscoturi
- 4 galbenusuri
- 150 g zahar
- 250 g mascarpone
- 250 ml frisca lichida
- un paharel de lichior de cafea
- 200 ml cafea calda
- ciocolata alba
- cacao amara
Mod de preparare
Tiramisu reţetă originală
Separam galbensurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul si lichiorul la baine-marie, pana se dizolva zaharul.
Frisca se bate cu mascarpone spuma.
Crema de galbenusuri racite se adauga la mascapone. Amestecam incet pana se omogenizeaza.
Facem cafeaua.
Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in platou,deasupra punem crema de mascarpone,adaugam cacaua .
Punem alt strat de piscoturi,crema,cacaua.
Deasupra radem ciocolata alba.
Punem la frigider cam 4 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta (2)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|