Tiramisu reteta a la Mire

Postat de oana1993 in Prajituri
28 Feb 2014 | 3051 vizualizari
Tiramisu reteta a la Mire

Buna ziua,astazi am facut pentru prima data Tiramisu, nu este Tiramisu reţetă originală, reteta este a mamei mele.

Ingrediente

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 g mascarpone ceva fin Delaco
  • 500g piscoturi
  • 1 frisca 250 g
  • 5 galbenusuri de oua
  • 300 g zahar pudra
  • cafea

Mod de preparare

Tiramisu reţetă originală

Prima data folosim cele 5 galbenusuri le punem intr-un vas de yena,punem vasul de yena pe o cratita cu putina apa.

Preparam galbenusurile la aburi,punem zaharul pudra si amestecam bine pana cand devine cremoasa.

Punem deoparte la racit.

Intr-un castron punem frisca lichida si amestecam cu blenderul,dupa care adaugam crema de galbenusuri(racita,la temperatura camerei)

Amestecam cu blenderul si punem mascarpone.

Amestecam bine.Intr-un alt vas de yena sau tava ce aveti la indemana,puneti piscoturile trecute prin cafea,un rand piscoturi,un rand crema si tot asa Ornati cu cacao sau capuccino.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta a la Mire" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

Postat de privatelaura

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

Iata cum se prepara Prajitura cu foi si gem de prune: Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu un mixer, apoi se adauga faina amestecata cu bicarbonatul de...

Citeste continuarea

Desert prajitura Regina Maria

Postat de mirela0911

Desert prajitura Regina Maria

Blatul cu nuca: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza in coninuare pana se obtine o spuma densa, lucioasa, ca de bezea. Se amesteca faina cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2014, 21:36
Vreau si eu
la 28.02.2014, 22:03
la 28.02.2014, 23:13

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking