Ingrediente
- Tiramisu reţetă originală
- 250 ml cafea la ibric
- 500 gr piscoturi Savoiardi
- 100 gr zahar
- 4 galbenusuri
- 500 ml frisca lichida Hulala
- 1 fiola esenta de rom
- 250 grame pireu de castane
- 1 lingura cacao
- 150 gr mascarpone
Mod de preparare
Tiramisu reţetă originală
Pregatim cafea la filtru aproximativ 300 ml o indulcim si o lasam la rece.
Facem crema de oua la bain-marie, amestecam galbenusurile cu zaharul pana crema devine albicioasa si zaharul este topit .
Batem frisca, o amestecam cu mascarponele, pireul de castane si crema de oua .
In cafeaua racita punem esenta de rom .
Pregatim vasul in care punem tiramisu , punem un strat de crema si asezam peste crema un strat de piscoturi trecute prin cafea, iar un strat de crema, piscoturi si din nou crema .
Ornam cu cacao pudra .
Dam la frigider pentru cateva ore .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|