Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

Postat de gurita_ta2005 in Porc
23 Dec 2015 | 6155 vizualizari
Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

Ingrediente

  • pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • cimbru/sare/piper/boia dulce

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite(fiecare cum doreste),se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si cu vinul rose si se lasa la marinat peste noapte.

In vasul de lut se pune carnea marinata impreuna cu sosul format si putin apa,se acopera cu un capac si se lasa 1 ora la foc potrivit.

Se adauga cartofii taiati in bucati mai mari,ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fasii,se amesteca bine,se completeaza cu apa daca este nevoie,acoperim cu capac si se da la cuptor pentru circa 15 minute.

Se verifica sa fie si legumele fierte.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piure de fasole boabe cu ragu de porc

Postat de simona72

Piure de fasole boabe cu ragu de porc

  Pentru piure: se spala fasolea in mai multe ape, se lasa peste noapte in castron cu apa sa se umfle fasolea. A doua zi, se scurge de apa, se pune apa curata peste fasole, 1 lingurita...

Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Postat de Valclaudia

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund. Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2015, 18:43
cu muratura este perfecta
la 23.12.2015, 18:56
am citit cu matura )
la 23.12.2015, 18:56
super mancare
la 23.12.2015, 18:59
asa e crisulina
la 23.12.2015, 18:59
timi )

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking