Ingrediente
- 1 kg cotlet de porc
- 200 g muschi tiganesc
- 200 g cascaval felii
- 1 lingura mustar fin
- 2 rosii
- 200 ml vin
- 2 linguri ulei de masline
- frunze patrunjel verde
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare
Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.
Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.
Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.
Strangem apoi feliile de cotlet cu o sfoara alimentara si o legam bine.
Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.
Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.
La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor , dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.
Servim cotletul cu cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc evantai" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|