Ingrediente
- 500 grame cartofi albi, curățați și tăiați cuburi
- 1 zucchini, tăiat longitudinal în 2 apoi tăiat rondele
- 100 grame ciuperci, tăiate în 4
- 1 lingură ulei de măsline
- 20 grame muguri de pin
- 100 ml lapte degresat
- 70 de grame mix de rucola cu salată
- 6 roșii cherry tăiate în 2
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 30 grame parmezan ras
Mod de preparare
Cartofii se fierb în apă cu sare 20 de minute.
Zucchini se călește împreună cu ciupercile într-un wok, cu puțin ulei pentru 4-5 minute. Se sărează și se piperează.
Mugurii de pin se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei până prind culoare.
Cartofii se pasează.
Se încălzește laptele și se adaugă peste cartofi. Se adaugă roșiile, zucchini, ciupercile și mixul de rucola. Se amestecă, se adaugă busuiocul și parmezanul. Se sărează și se piperează, dacă mai este nevoie.
La final se adaugă mugurii de pin
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi cu roșii, rucola și busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|