Tocana de cartofi noi cu afumatura

Postat de Constelatialeu in Porc
21 Iun 2020 | 8350 vizualizari
Tocana de cartofi noi cu afumatura

Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D

Ingrediente

  • 650 g piept de porc afumat
  • 1,5 kg cartofi noi
  • ceapa rosie cca 300 g
  • 1 morcov cca 100 g
  • 300 g amestec de rosii cu ardei
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • marar

Mod de preparare

Mai intai pregatim ingredientele sa le avem la indemana.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori, curatam morcovul si il radem pe razatoarea mica.

Taiem pieptul de porc in bucatele mai mici.

Intr-o cratita spatioasa punem ulei la incins, adaugam pieptul de porc si il calim cca 10 min, apoi il scoatem si adaugam ceapa si morcovul. Adaugam o cescuta de apa si putina sare si lasam sa se caleasca pentru cca 15 min, pana se inmoaie, apoi punem cartofii in cratita, adaugam apa cat sa-i acoperim, punem si afumatura si bagam cratita la cuptor, la foc mic pana ce cartofii sunt patrunsi.

Cand cartofii sunt patrunsi, scoatem cratita din cuptor, adaugam amestecul de rosii si ardei, potrivim de sare si piper, dam din nou cratita la cuptor pentru inca 10 min, cat sa se imbine aromele, avand in vedere ca amestecul de rosii si ardei este deja fiert. Se scoate cratita din cuptor si se adauga mararul tocat marunt.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Fasolea se pune la fiert in 3 ape. Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora. In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde...

Citeste continuarea

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Postat de Valclaudia

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele. Presaram sare si piper dupa gust. Albusurile se bat putin cu furculita. Pe o farfurie intinsa punem fulgii de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2020, 20:32
Pfff... ce bine am picat
la 21.06.2020, 20:52
Hai ca vin acu'
la 21.06.2020, 20:53
Am dat si eu comandă acum cateva zile dar nu a executat nimeni
la 21.06.2020, 21:29
excelenta
la 21.06.2020, 21:38

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking