Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii

Postat de gurita_ta2005 in Pui
28 Iul 2015 | 3426 vizualizari
Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 bucata de pulpa superioara de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/peperoncino
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Ceapa se taie in feliute (eu am preferat-o sa fie mai mare,sa nu o toc marunt),si se pune la calit in ulei de masline.

Bucata de pulpa superioara a fost fiarta inainte circa 15 minute,se taie bucatele si se pune la prajit peste ceapa.

Dupa cateva minute punem cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit,si morcovul dat pe razatoarea mare.

Punem apa cat sa acopere,punem un capac si lasam la foc mic sa fiarba ca 10 minute.

Taiem rosia in felii mari,o punem peste cartofi si punem si bulionul si condimentele dupa gust.

Se mai lasa 5-10 minute pe foc,se presara patrunjel proaspat si se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta

Postat de gurita_ta2005

Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta

Ceapa se pune in roborul de bucatarie si se marunteste bine.Morcovul il dam pe razatoarea mare. Intr-o craticioara punem ceapa la calit in unt,impreuna cu condimentele.Dupa cateva minute...

Citeste continuarea

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Postat de mirela0911

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2015, 18:52
Da frumoase culori ai mai pus tu acolo Vreau si eu farfurie de aia faina
la 28.07.2015, 19:05
la 28.07.2015, 19:15
Daca e picanta, e pe gustul meu
la 28.07.2015, 19:21
Ne-ai adus o tocanitza tare buna
la 28.07.2015, 19:46
Imi place mult!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking