Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii

Postat de gurita_ta2005 in Pui
28 Iul 2015 | 3440 vizualizari
Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 bucata de pulpa superioara de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/peperoncino
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Ceapa se taie in feliute (eu am preferat-o sa fie mai mare,sa nu o toc marunt),si se pune la calit in ulei de masline.

Bucata de pulpa superioara a fost fiarta inainte circa 15 minute,se taie bucatele si se pune la prajit peste ceapa.

Dupa cateva minute punem cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit,si morcovul dat pe razatoarea mare.

Punem apa cat sa acopere,punem un capac si lasam la foc mic sa fiarba ca 10 minute.

Taiem rosia in felii mari,o punem peste cartofi si punem si bulionul si condimentele dupa gust.

Se mai lasa 5-10 minute pe foc,se presara patrunjel proaspat si se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aripioare la cuptor

Postat de Constelatialeu

Aripioare la cuptor

Spalam si curatam aripioarele de eventualele impuritati. Cartofii si morcovii, curatati si taiati, cubulete si rondele, ii amestecam cu sare si piper. Intr-o tava rotunda de ceramica sezam...

Citeste continuarea

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2015, 18:52
Da frumoase culori ai mai pus tu acolo Vreau si eu farfurie de aia faina
la 28.07.2015, 19:05
la 28.07.2015, 19:15
Daca e picanta, e pe gustul meu
la 28.07.2015, 19:21
Ne-ai adus o tocanitza tare buna
la 28.07.2015, 19:46
Imi place mult!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking