Ingrediente
- Ingrediente:
- 900 g pulpă de miel
- 400 g cartofi noi mici
- 300 g ciuperci
- doi ardei
- două fire de ceapă verde
- un morcov potrivit
- două roșii
- un fir de rozmarin
- un firicel de salvie
- o linguriță cu coriandru
- doi căței de usturoi
- sare dură
Mod de preparare
Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel, carnea de miel este un timp de carne care necesită destul de mult timp de gătire, deci cred că am făcut cea mai bună alegere. Bineînțeles, am păstrat zeama în care aceasta a fiert.
Am tăiat toate legumele grosier și le-am așezat în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 l Digital. Cartofii i-am gătit în coajă.
Am dezosat pulpa și de asemenea am tăiat-o în bucăți generoase. Am așezat-o peste legume. Am pudrat coriandrul, sarea, am adăugat usturoiul, apoi salvia și rozmarinul.
Am adăugat un litru și jumătate din zeama de miel, am acoperit cu capacul de sticlă și am setat aparatul Crock-Pot setat pe modul ”low”. Am lăsat să bolborosească timp de 8 ore, ceea ce a facut carnea foarte fragedă și gustul deosebit.
A ieșit o tocană pe cinste pe care n-am ezitat s-o servesc fierbinte. Ai mei au mai așteptat. :)
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|