Ingrediente
- cca 300 g ceafa de porc
- cca 400 g rosii pentru mancare
- ceapa verde, un manunchi mare
- stevie de noiembrie- cata am gasit in gradina- dar suficienta pentru o tocanita
- sare
- 1 cescuta de apa
- ulei
Mod de preparare
Ceafa de porc am taiat-o bucatele mici si am pus-o la prajit intr-o cratita. Separat am spalat ceapa verde si am taiat-o marunt, am spalat si stevia si am taiat-o tot marunt. Am scos carnea din cratita si am pus ceapa cu putina sare sa se caleasca, cand sa inmuiat putin am adaugat si stevia, am pus 1 cescuta de apa si am lasat sa se gateasca la foc incet cca 20 min. Apoi am adaugat si rosiile si carnea prajita, am potrivit de sare si am lasat la foc mic cca 15 min. A iesit o tocanita cu iz de primavara in zi de noiembrie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de noiembrie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|